Какво представлява Крокодил.бг?

Крокодил.бг е сайт за ръчно изработени изделия, подаръци, играчки, дрехи, картини, сувенири, дърворезба, декорация, бижута и много други.

Кой произвежда изделията в каталога на Крокодил.бг?

Изделията в сайта се произвеждат и рекламират от майстори-занаятчии от цяла България. Всеки артист, който желае, може да създаде онлайн магазин в рамките на Крокодил.бг и да добави в него своите произведения.

Как става поръчването на изделия от каталога на Крокодил.бг?

Посетителите на сайта използват инструменти за търсене и категориите на сайта, за да разглеждат различни артикули. Когато пожелаят да поръчат даден артикул, натискат на бутона "Поръчай" в презентационната страница на артикула, след което предоставя информация за контакт и доставка.

Как става доставката и плащането на изделия?

Доставката се извършва чрез съгласувана между поръчителя и изпълнителя адрес за доставка или по друг договорен между двете страни начин.

В какви срокове се изпълнява доставката?

Доставките обичайно се изпълняват за 1-2 дни след предаването на изделието на куриерска фирма. Не винаги, обаче, предлаганите артикули са налични. Когато даден артикул не е наличен, това е посочено в неговата страница, където е посочена и информация за срока за производство. Ако поръчвате неналични изделия, моля уверете се, че сте се запознали с всички условия и срокове за изработка.

Мога ли да задавам критерии за промяна на даден артикул?

Ако желаете промяна на дадено изделие, влезте в контакт с автора на изделието и посочете Вашите изисквания за промяна преди да направите поръчка. Авторът може да приеме или откаже Вашите изисквания.

Какво да правя при възникнал проблем?

Ако имате проблеми или въпроси, свързани с даден артикул, свържете се с автора чрез вътрешната поща на сайта или чрез телефоните за контакт, посочени в обявата на артикула. Ако имате проблеми, свързани с функционирането на сайта, моля свържете се с нас чрез формата за контакт.